Nieuwsbrief Happy Hearts, de Gezins-kindercoach voor het hele gezin! 

Wat de wet van aantrekking jouw gezin kan opleveren! 

Alles verandert voortdurend behalve......... de natuurwetten van moeder aarde.

Het kan enorm in je voordeel werken als je daar gebruik van maakt. Door de natuurwetten voor je te laten werken kun je moeitelozer leven. En dan houd je meer tijd en energie over om plezier te maken!

Je weet precies wanneer je met de natuurwetten meedeint want dan ervaar je dat heerlijke 'in de flow zijn' gevoel.

 

Dat veel mensen graag 'in de flow' leven blijkt wel uit de enorme verkoopcijfers van het boek 'The Secret'.

Het belangrijkste wat je over de wet van aantrekking moet weten werd daar echter niet in verteld.

 

Waar het nu juist wél om gaat wordt uitgelegd in het boek 'Vraag en het wordt gegeven' van Esther en Jerry Hicks. In de tweede helft van dit boek staan leuke manieren om in de flow te komen, te blijven en hoe je de wet van aantrekking steeds méér voor je kunt laten werken.

 

Hierbij geef ik je een super korte spoedcursus over in de flow leven zodat nog meer gezinnen het kunnen toepassen!

Hoe de wet van aantrekking werkt 

Waarschijnlijk weet je wel dat alles uit piepkleine deeltjes bestaat: atomen. En dat atomen bewegen, ze trillen. Ook al zien we het niet, de houten trafel trilt een beetje, de ramen, de stenen muur, de bomen, het zand en ook ons lichaam en onze organen. Alles trilt. Bizar he?

En je weet ook wel dat je door een specifieke toon heel zuiver te zingen, je glas kunt laten breken. Dat komt dan door de luchttrilling.

Ook gedachten, intenties en emoties hebben elk een andere trilling.

Is het je ook wel eens opgevallen dat als één persoon in een groep een verhaal vertelt over ziek zijn dat er dan meer mensen een soortgelijk verhaal gaan vertellen? En dat wanneer één persoon een mop verteld dat er dan meerdere moppen volgen? Nou dat is een leuk voorbeeld van hoe de wet van aantrekking werkt. Op het moment dat je een gedachte denkt, zendt je deze uit. Je zendt het trillingsniveau van die specifieke gedachte uit, alsof je een zendmast bent.

En wat je uitzendt trek je aan.

Gebruik deze natuurwet in jullie voordeel  

Als je weet wat je wilt, dan kun je heel bewust, zorgen dat je daar meer van krijgt in je leven.

Want wat je uitzendt trek je aan.

Hoe kun je uitzenden wat je wilt krijgen? Door zelf de trilling uit te zenden van wat je wilt ontvangen.

Als kind deed je dit van nature. Terwijl je zat te dagdromen, te spelen of te fantaseren dacht je na over wat je graag zou willen, hoe dat eruit zou zien, wat er zou gebeuren, wie erbij zou zijn etc. of je maakte er een tekening van. Ondertussen was je al die gedachtetrillingen, van wat je graag wilde ervaren, aan het uitzenden. En dat is precies zoals het werkt! Ook al ben je nu wat jaartjes ouder, dit kun je nog steeds. Sterker nog, je doet het al, alleen meestal onbewust.

 

Stel, je vind het belangrijk dat iedereen in je gezin eerlijk is.

Dan ga je nu niet meer 'strijden' tegen oneerlijkheid, want dan creëer je juist nog meer oneerlijkheid. Pfff, hadden we dit maar eerder geweten he!

 

Je richt nu je aandacht juist op eerlijkheid. Voordat je 's morgens opstaat stel je je voor dat iedereen in je gezin zich, bij en met elkaar, helemaal veilig voelt. Zo veilig dat jullie eerlijk durven te zijn. Zie het voor je. Je hoeft dit maar een paar minuutjes te doen. Voel hoe het voelt als jullie eerlijk zijn.

Gedurende de dag denk je geregeld de gedachte over eerlijkheid die precies past bij wat je wilt ervaren. Bijvoorbeeld 'wij zeggen eerlijk wat we denken en voelen'. Zie het voor je en voel hoe deze gedachte voelt. Alsof het nu gebeurd. Gun het jezelf en je gezin.

 

Let op: jouw hersenen gaan je nu vertellen dat die gedachte niet klopt. Dat het niet realistisch is en zo. Je hersenen hebben namelijk herinneringen opgeslagen van momenten dat jullie niet eerlijk vertelden wat jullie dachten en voelden. Echter: jij hebt besloten om iets nieuws te gaan ervaren. En daarvoor maak je gebruik van de wet van aantrekking. Trek je dus niks aan van al die 'bewijzen' uit het verleden. Dat is oude informatie. Wat 1 dag geleden gebeurde is verleden tijd. Wat 1 uur geleden gebeurde ook, 1 minuut geleden is ook voorbij. Nu is nu, en nu zendt je uit wat je nu wilt ontvangen: 'wij zeggen eerlijk wat we denken en voelen'.

Dus in plaats van dat jouw hersenen jou vertellen wat jij zou moeten geloven, draai je het om en ga jij jouw hersenen vertellen wat zij moeten geloven.

Als je de nieuwe gedachte als een mantra blijft herhalen en je voelt wat deze gedachte met je doet, dan straal je dit uit. Je gaat er steeds meer naar leven en je gaat op zo'n manier op je partner en kinderen reageren dat ook zij steeds vaker eerlijker durven te zijn. Doordat je conform deze gedachte gaat leven creëer je de veiligheid die jullie nodig hebben om eerlijk te kunnen zijn.

 

Het betekent niet dat je blind wordt voor oneerlijkheid. Natuurlijk heb je dat heus wel in de gaten. Jij beslist elk moment waar jouw aandacht naartoe gaat. Naar wat je niet wilt of naar wat je wel wilt. Als je voor eerlijkheid kiest dan blijft je gefocust op eerlijkheid en zo blijf je die trilling uitzenden waardoor je eerlijkheid aantrekt. Waar licht is, is geen duisternis.

 

Doe dit alleen met een thema dat echt belangrijk voor je is want dan ben je gemotiveerd én alleen als dat thema ook helpend is voor je gezinsleden.

 

Wil je moeiteloos en succesvol aantrekken wat je wél wilt? Dan stel ik voor dat je het boek 'Vraag en het wordt gegeven' van Esther en Jerry Hicks leest en toepast. Stel je eens voor wat het je kinderen gaat brengen als zij deze natuurwet van kleins af aan leren gebruiken! Veel geluk samen!

Happy Hearts is er voor jou 

Soms zijn er thema's in ons leven waar we alleen niet uitkomen. Dan kom je er zelfs met al je doorzettingsvermogen niet en dan kun je positief denken tot je een ons weegt. Niemand van ons kan alles alleen en dat hoeft gelukkig ook niet. Bel me vrijblijvend via 06-30154056. Je bent van harte welkom!

Succes en een heerlijk weekend gewenst! 
Liefs, 
Judith