Coaching voor volwassenen 

Elke sessie verloopt anders... 

Ten eerste hoor ik graag waarvoor je komt en wat je wensen zijn.

 

Zodra duidelijk is wat je wél wilt, wordt je begeleid om de ballast los te laten die jou belemmert om te bereiken wat je zo graag wilt. Met ballast bedoel ik emoties en gedachten die niet (meer) helpend voor je zijn.

 

Of het nu gaat om ballast uit dit leven, uit andere levens of om ballast in de familielijnen, je wordt professioneel begeleid om je hiervan te bevrijden.

 

Nadat je ballast hebt losgelaten, is er ruimte. Ruimte voor wat je wél wilt. Ruimte voor helpende gedachten, prettige gevoelens en ruimte om nu anders met situaties om te gaan.

 

Om nog meer in je eigen energie, in jouw kracht te komen heb ik diverse programma's beschikbaar.

 

Ook kan ik je leuke, simpele oefeningen leren die je overal en altijd kunt doen.

Deze steunen je om in je kracht te blijven.

Vervolgafspraken 

Naar wens kom je een (paar) weken later weer. Ik hoor dan hoe het met je gaat en welke wensen je nog hebt. Het kan zijn dat het thema nog niet helemaal klaar is, dan gaan we hiermee verder.

Wat je de vorige keer hebt losgelaten is definitief weg.

 

Soms is er behoefte aan praktische informatie of oefening. Bijvoorbeeld in het omgaan met emoties, behoeften, gedachten, communicatie, gedrag van anderen of met kwaliteiten zoals hooggevoeligheid.

 

Soms, als je pittige dingen hebt meegemaakt of lang voor anderen hebt gezorgd, kan het heel fijn zijn om je weer eens goed met jouw eigen kern te verbinden. Om weer eens helemaal thuis te komen bij jezelf!

 

 

Jouw wens, jouw behoefte staat centraal.

 

 

Hier ga je naar meer informatie over coaching bij Happy Hearts.

Hier ga je naar tarieven en vergoeding.