Judith Maesen 

Met hart en ziel leven 

 

De drijvende kracht achter Happy Hearts is Judith Maesen,

een vrouw met veel ervaring op het gebied van zelfontwikkeling en opvoeding.

Judith is geboren in 1965 in Belfeld en getogen in Reuver. Als klein kind raakte ze gefascineerd door het gedrag van mensen. Waarom kunnen mensen zo verschillend op een situatie reageren? Waarom wordt de ene ouder boos en lacht de ander vriendelijk als een kind zijn ijsje laat vallen?

 

Deze fascinatie leidde tot een avontuurlijke reis. Een reis van vallen en opstaan, zoeken, vinden en weer loslaten. Een reis door hoofd, hart en ziel. Van ego-verlangens naar ziels-intentie. Van willen begrijpen, naar overgave aan het niet weten. Van leven vanuit het ego, met alles wat daarbij hoort, naar overgave aan hart en ziel. Om uiteindelijk haar ego ondergeschikt te maken aan haar missie en passie; jou en je kind begeleiden om weer in je kracht (thuis) te komen. Weer plaats te nemen op de regisseurstoel van jouw leven. Om met hart en ziel te leven en te genieten.

 

Judith heeft op verschillende manieren begeleiding gehad en laat zich nog steeds geregeld coachen want ook haar reis is nog niet voorbij.

Ze staat klaar voor ouders en kinderen die graag tijdelijk begeleiding willen, om welke reden dan ook.

Om dit professioneel te kunnen doen volgde ze in 2012-2013 erkende coachopleidingen* en begon ze in 2014 haar Gezins- en Kindercoachpraktijk Happy Hearts. Met passie en plezier blijft ze zich jaarlijks bijscholen om het beste te blijven bieden.

 

* De Gezins-Kindercoach opleiding van Sylvia Leegwater bij Dreamchild, en de Life-coach opleiding van Marcel Sanders bij Health Balance.

Haar inspiratie om coach te zijn 

Dit wordt prachtig uitgebeeld in het verhaal van The Golden Buddha, klik hiervoor op onderstaande foto.

Gelukkige mensen, happy hearts 

Wie gelukkig is zorgt beter voor zichzelf, is prettiger voor zichzelf en zijn omgeving waardoor steeds meer mensen geluk ervaren.